Google+ Followers

Khamis, 27 Jun 2013

PIL / MAAJUN HERBA PERAWAN QASEH 3 IN 1 ( RM 30.00 )


••►NEW PACKAGING !!!! 
DENGAN ISI KANDUNGAN LEBIH BANYAK ---> 150 BIJI SEBOTOL PIL HERBA PQ (3 IN 1)

••►HOT ITEM !!!
DPTKAN SEKARANG
PIL HERBA PQ~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
MAAJUN GENTEL BUATAN TANGAN (HANDMADE) 100% ASLI.
DARI PENGASAS PERAWAN QASEH.

Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abang sayang selalu
(sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan pil herba ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab.

Fungsi Pil Herba :
Mengatasi malasah keputihan,mis v berair
Merapatkan,Mengetatkan bahagian intim wanita
Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung
Meningkatkan kesuburan wanita
Melancarkan haid dan mengatasi senggugut
Membuang toksin/ kolestrol dan lemak dalam badan
Memulihkan tenaga dan peredaran darah
Merawat masalah angin dalam badan
Memulihkan tenaga dan peredaran darah
Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat
Mengurangi risiko sembelit dan buasir
Mengecutkan peranakkan bagi ibu selepas bersalin
Merawat masalah prolapse (ketombong)
Mengekalkan keayuan dan menegangkan kulit (awet muda)
Membantu mengawal tekanan darah tinggi
Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
Menghilangkan masalah gata-gatal ditempat sulit
Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak
Menyegarkan bahagian miss v
Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang
Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami/isteri

# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation.
supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v).

Cara Makan :
Remaja - 2 biji
Dewasa - 3 biji
Ibu Menyusu - 2 biji
Lelaki - 4-5 biji


* Makan waktu pagi sekali sehari selepas makan.
* Untuk Grip/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama.

# makan 2-3 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

# insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehingga 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

# Untuk mencuci ambil 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.Miss v akan segar dan kering .

Cara2 insert/masukkan ditempat sulit :

Tujuan untuk merapatkan faraj supaya ketat,padat,rapat. Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula.

* Duduk mencangkung dengan menggunakan jari dan masukkan 1 biji kedalam faraj sehingga berasa selesa.
* Pil Herba akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan kedalam faraj.
*Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan.
* Pil Herba juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama.
* Sisa Pil Herba akan keluar selepas 1-2 hari. (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu, dan keperangan) Kesan selepas sumbat/insert.
* Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama ( dara semula ). * Terasa kemutan yang kuat 
*Bau dan lendiran ditempat sulit akan hilang 
*Dinding rahim akan terus mengecut 
*Menghangatkan bahagian keintiman wanita

Cara Pengambilan Selepas Bersalin/Dalam Pantang
Ambil selepas bersalin 3 hari.
Jika bayi anda ada jaundis,tidak dibenarkan ambil .
Ambil selepas bayi sihat atau selepas seminggu bersalin.

Cara Makan :
Remaja ambil 2 biji sekali makan
Dewasa 3 biji sekali makan .
Jika menyusu bayi ambil 2 biji.
Lelaki amalkan 3-4 biji sekali makan

*Jika bayi anda telah berusia 6 bulan dan keatas,anda boleh mengambil dos seperti biasa iaitu 3 biji setiap hari selepas makan.

**PERHATIAN**
*Wanita hamil dilarang ambil.
*Wanita dalam haid

**Banyakkan meminum air putih untuk hasil yang lebih baik
**Tindak balas adalah berbeza-beza mengikut kesesuaian badan seseorang
**Ini adalah persedian herba tradisional SESUAI UNTUK REMAJA,WANITA,IBU-IBU DALAM PANTANG,DAN JUGA LELAKI

##Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh PENGASAS SENDIRI (YANTY) PERAWAN QASEH.##

*BOLEH DISIMPAN DALAM PETI AIS/FRIDGE SELEPAS GUNA
*PASTIKAN MENUTUP RAPAT-RAPAT SELEPAS MEMBUKA PENUTUP UBAT


PENGEDAR SAH PERAWAN QASEH

zaalia, sms 017-4702464


TESTIMONI PIL HERBA Perawan Qaseh (3 IN 1) (2013)


TESTIMONI PIL HERBA 3IN 1
MASALAH PERIOD X STABIL,MASALAH KEPUTIHAN DAN GRIP KETIKA BERSAMA

"As salam kak juz nk sharing..pil herba 3in 1 ni mmg power la..x rugi sy try..sy de prob priod..lps mkn pil herba seminggu tros priod..n keputihan pon kurang..n hubung intim b'sama suami pon rase puas ati..rase mcm ank dara lg..hehehe..thanx ea kak.."

TESTIMONI PIL HERBA 3IN1
PREGNANT

"ye..bdk opis yg nak...ina dok promote yg 2 bdk lg tu dh peknen thn lps sbb amik pil ni"

TESTIMONI PIL HERBA 3IN1 DAN TONGKAT AJIMAT
MASALAH KEPUTIHAN DAN PERIOD X TERATUR

"Hari2 tiap pagi makan pil herba tu 2biji sehari waktu pagi..kalau lupa makan waktu pagi i makan waktu malam sebelum tido..makan ubat ni coz nak atur priod n keputihan jer..alhamdulillah mujarab..tu yg teruskan makan...malam plak lepas mandi mesti insert tongkat ajimat madura tu..coz untuk hilangkan keputihan gak..kebetulan semalam husband nak bersama..mula2 mmg susah nak masuk coz miss v sempit sgt2..then bila dah masuk husband kata "wow...like virgin la mama"...huhu...i hanya tersenyum sahaja...husband asyik ulang saja perkataan tu..hihi....xsangka begitu hebat sekali tongkat ajimat madura ni.maklumla kalau dah ada anak ni mis v jadi longgar..terima kasih akak coz jual tongkat ajimat ni kat i..rasa sangat2 berpuas hati memakai produk ni..nak beli lagi lepas dah habis..nnti nak try dara chenta la plak...tq kak.."

TESTIMONI PIL HERBA 3 IN1
"Salam puan..saya nak order lagi pil 3 in 1 tu..lps ambk pil tu ok ...angin byk kuar dan lendir2 tu dah x kuar lg."

TESTIMONI PIL HERBA 3 IN1 DAN SCRUB DARA CHENTA PQ
"tq...apapun best la pil herba
keputihan saya kurang sangat2
dulu banyak
sampai kenan kerap tukar pantyliner banyak kali
try produk mahal pon x ok jgk
ada produk sampai 7-80 pon still x ok
pil herba ni dah la murah
miss v x gatal lg
keputihan pon kurang
cuma hubby saya dah outstation 2 bulan
so x tau la kesan time bersama macam mana
saya amalkan makan pagi 2 biji
kesan memng sangat memberangsangkan
kalau x sebelum ni saya stress ngn masalah keputihan yang saya alami

TESTIMONI SCRUB DARA CHENTA PQ
scrub dara cinta plak slalu saya amalkan 2 hari sekali
ketiak saya dah kurang gelapnya...
best pakai sebab kasar
sedap gosok badan
adik saya muka berjerawat
seminggu 3 kali saya bancuh
buat masker
jerawat dia kurang dan mengering
nanti dah habis saya order lagi ya sys..
hehe
kali ni nak try dara chenta plak"

TESTIMONI PIL HERBA PQ (3 IN 1)
BERAT BADAN TURUN
(ikut pada keserasian badan masing2)
"Yg pasti slim pakai herba 3 in 1 akak..
macam biasala kak ..dulu pun pakai makan herba 3in1 tu cornfirm slim, skrg ni suggest kat kakak ipar,semoga dia dapat zuriat..inn sha Allah"

TESTIMONI PIL HERBA PQ
AMALKAN PIL HERBA SEMASA DLM PANATNG SUDAH MENCUKUPI ^___* KEDUDUKAN RAHIM TERLETAK ELOK.

"Azie mkn pil ni je dlm pantang....Alhamdulillah mak bidan puji sbb kedudukan rahim cantik katenya walaupun die x start mengurut lg.."







































































































Isnin, 24 Jun 2013

MYRA STEAM SAUNA RM420.00 + free gift

info

Kepada anda yang mementingkan budget tapi barangan sauna yang berkualiti, Kami tampilkan set sauna Myra dengan Penuh gaya..Set MYRA sama seperti set DIVA cuma free gift kurang daripada set DIVA..

Set Myra sauna sangat baik untuk ibu2 lepas bersalin dan dalam berpantang, ia menggantikan tanggas, Sauna Herba kami membantu untuk memulihkan luka2 dalaman dan menyegarkan badan di samping mengurangkan bau badan yang kurang menyenangkan.


Kelebihan Set Sauna Myra sauna wap ialah:-
1) Kain yang tebal (3 lapisan) dan kain yang baru bukan terpakai..
2) Warna kain yang tidak pudar..
3) Periuk Sauna wap yang besar dilengkapi dengan alat kawalan jauh.
4) Jaminan 3 tahun (kami menjaga servis selepas pembelian barangan anda dalam jangkamasa yang lama).
5) Pelbagai hadiah2 menarik akan dibawa pulang.
6) Terdapat 3 warna menarik iaitu Rose Red (MERAH), Luv Purple (UNGU), Ocean Blue(BIRU)..
7) Semua set sauna kami menggunakan rangka keluli tahan karat, tidak patah dan mudah di lentur, BUKAN RANGKA PLASTIK..
8) Kami telah bekerjasama dengan Pembekal Sauna untuk memastikan suhu periuk sauna kami adalah bersesuaian digunakan oleh golongan lelaki dan wanita..Terdapat 6 tahap suhu berbeza dan tidak sama dengan mana2 sauna pengeluar lain..Suhu dari tahap 1(perlahan) hingga tahap 6(suhu panas)..Pelanggan boleh pilih suhu kesukaan anda dan masa kesukaan anda..

pm zaalia farizz @ sms 0174702464

Khamis, 20 Jun 2013

DIVA sauna Nazcon RM480.00 + free gift




Dengan Pembelian Set Sauna Nazconsauna anda bukan saja akan bawak balik Set sauna Malahan banyak Free gift seperti barangan kecantikan dan kesihatan yang lain..Set Diva sauna wap merupakan Gabungan Kaedah Tradisional-Moden untuk memudahkan anda bersauna dengan privasi hanya dari rumah...


sms 017-4702464 @ fb zaalia farizz

Rabu, 19 Jun 2013

sauna ezy fir from nazcon

info



Set Ezy FIR sauna ialah kaedah rawatan FIR atau (sinar Infra Merah) yang terbukti berkesan untuk memberi kebaikan terhadap badan manusia. Sinar Infra merah akan menyerap jauh kedalam badan dan caj-caj ion negatif akan merangsang perkembangan antibodi dan meningkatkan metabolisme sekali gus membakar lemak, kalori dan kolesterol berlebihan dalam badan.

## to place your order please sms to 017-4702464 / 017-4152004 @ pm fb at zaalia farizz ##

Khamis, 16 Mei 2013

assalamualaikum to all,,,rasanya dah lama sangat sy xactive dlm blog ni,hinggalah lately ni sy br perasan rupanya ramai yg view tgk blog saya,,insyaallah lepas  ni sya akan cuba updatekn blog sy yg xseberapa nie,,,bye

Rabu, 10 Mac 2010

MAAJUN SERI PERAWAN ( RM30.00 )


Pil tradisi yang dihasilkan secara turun temurun demi untuk mengubati masalah dalaman kaum wanita dan merawat penyakit yang membosankan kaum lelaki....Insya'Allah pil ini dapat menyelesaikan masalah keputihan dan lendir yang berlebihan, menghilangkan gatal-gatal di faraj, menyempitkan rahim, senggugut serta dapat memulihkan urat saraf selepas bersalin...Insya'Allah dengan izin-NYA..Alhamdulillah permintaan dari pelanggan-pelanggan yang biasa menggunakan pil ini amatlah menggalakkan.

Pil buatan tangan ini dihasilkan daripada campuran bahan-bahan herba melayu serta madu lebah.
Di bawah ini saya sertakan lagi khasiat-khasiatnya....- merawat keputihan dan lendiran yg banyak- menyempitkan rahim- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin- mengecutkan peranakan- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita- melancarkan peredaran haid- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar- mengembalikan awet muda- sengugut- menambahkan tenaga batin- memulihkan urat saraf- merawat payu dara - sakit lutut- kebas kaki tangan- senak kembung- angin medu- lenguh sendiAturan Cara Penggunaan.... 1. Untuk merawat penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan. -masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji 1 kali sehari ( pagi atau malam ).2. Untuk kesihatan dan kecantikkan buah dada- makan 2-4 biji 2 kali sehari ( pagi atau malam ).3. Bagi wanita dalam pantang atau selepas datang bulan .- untuk mencuci kekotoran tersebut, rendamkan 3-5 biji bersama air suam sehingga kembang dan basuh faraj.- masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji1kali sehari ( pagi atau malam ).4. Untuk kepuasan hubungan kelamin suami isteri.- masukkan 1 biji pil ke dalam faraj hingga melampaui ke pintu rahim - tunggu sehingga 2-3 jam untuk mengecutkan pintu rahim sebelum bersama .5. Sesuai juga digunakan bagi golongan remaja hingga dewasa..


## Wanita hamil dilarang untuk mengambil pil ini ##
## Wanita hamil dilarang untuk mengambil pil ini##

Ramuan Bahan Pil....- Daun Mas Cotek- Manjakani- Nenas Batu- Ibu Gamat- Madu Lebah- Akar Kayu Sari Rapat.Cara Memakan....- Pil dimakan sebelum mengambil sarapan pagi.- Sebelah malam pil dimakan sebelum masuk tidur.- Di minum bersama air suam panas.- Di nasihatkan minum air suam secukupnya .Insya'Allah mujarab...
# 1 botol = 150 biji #

1. 1 BOTOL – RM30.00 ( excludge postage )
* kepada sesiapa yg berminat untuk menjadi pengedar amatlah di alu-alukan *


CARA PENGGUNAAN DUDUK MENCANGKUNG~ MASUKKAN 1 BIJI KE DALAM FARAJ DENGAN MENGGUNAKAN JARI SEHINGGA BERASA SELESA.PASTIKAN IA TIDAK TERKELUAR SEMULA.MAKJUN AKAN HANCUR DENGAN SENDIRI,TIDAK PERLU DIPECAHKAN DAHULU.SISA MAKJUN AKAN KELUAR SENDIRI.


testimoni
Quote:
customer dari kulim...saya ada masalah keputihan dan berbau sedikit.selepas saya makan pil seri perawan ni alhamdulillah nampaknya berkesan.masalah keputihan tu dah hilang

TESTIMONI
Quote:
Quote:testimoni ni dari seorang pelanggan seri perawan... katanya begini:semalam hubby akak ada tanya ... pakai apa yg xxxxx boleh ketat cam ni..... ha apa lagi akak cakap la akak baru beli ubat ni....terus hubby akak promosi ubat ni kat kawan2 dia...hehehe..

testimoni....Quote:
W'salam kak...Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

testimoni terbaru.....Quote:
Originally Posted by Rozikhin
Akak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..
PENGEDAR SAH maajun seri perawan, sms at : 017-4702464 @ 017-4152004